Meridiaan Qi Gong

Voor de meesten mensen is Tai Qi of Tai Qi Gong als Oosterse bewegingsvorm wel een begrip. Meridiaan Qi Gong is een medische vorm van Qi Gong waarbij alle meridianen worden geactiveerd. Dat gebeurt door vloeiende bewegingen en een combinatie van juiste houdingen en de correcte manier van ademhalen. Daardoor worden toxines beter afgevoerd, lichaamscellen krijgen meer zuurstof en blokkades worden opgeheven. Uw houding verbetert, u krijgt meer zelfvertrouwen en energie en uw geest komt tot rust.

Kleding e.t.c.

Sportkleding of losse kleding, handdoek, waterfles

Data en locatie

Zondag 11.00 uur (om de twee weken), locatie wordt bekend gemaakt in en om Assen

Kosten per cursus van 6 lessen: € 270,00

Voorbeeld van Tai-chi

Workshop

Als u met Qi Gong kennis wilt maken, dan kunt u ook aan een workshop deelnemen. Deze worden aan het weekend van 11.00 uur tot 13.00 uur georganiseerd. Heeft u hier interesse in, neem dan via de mail contact met mij op. Vanaf twee personen is deze workshop al mogelijk en ook geweldig om hem als cadeau te geven.

Kosten van de workshop: € 165,00

Aanmelden

Aanmelden kunt u zich via de mail: chinesegeneeskundeassen@hotmail.com. Graag hierbij uw naam en adres vermelden, zodat ik u aanvullende gegevens kan sturen. Na ingang van uw betaling van de cursus is uw aanmelding definitief. Gaat een cursus niet door, krijgt u het bedrag vanzelfsprekend teruggestort.